2015-07-21 14:26:38• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 27-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Július 24-től a Grand Mall Cinemában


Pixel (Pixels) - A videojátékok kora lejárt. De mi lesz az egykor népszerű, mára elfeledett figurákkal és feladatokkal? Talán élvezik a békés nyugdíjas életet? Tévedés! Utálják a feledést, és ha eljön az idő, visszatérnek. És akkor lesz haddelhadd! Ebben az ellen-Tron filmben, PacMan, Tetris és társaik fellázadnak teremtőik ellen, kilépnek a monitorról, és háborút indítanak az egyre modernebb játékokra vágyó emberek ellen. Még szerencse, hogy egy mindenre kész csapat felveszi ellenük a harcot.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Kiállítás


Képzőművészeti kiállítás látható a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. Kiállítanak: Bordaş Vasile, Buze Corina és Mák Zsolt, a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előcsarnokában a Kolozsvári Képzőművészek Egyesületének tagjai állítottak össze kiállítást munkáikból: Manole Ciui, Eva Dolha, Gabriela Dan, Mihail Gagea, Larisa Onis, Octavian Popescu, Luminita Rusu, Ionica Todea, Cornel Vana és Cornelia Vidrascu alkotásai láthatók.

Július 15-én 17 órai kezdettel képzőművészeti kiállítás nyílt a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ Rákóczi (Mihai Viteazul) utca 32 szám alatti székhelyén. Chereju Jenica Chiuzbaian alkotásaiból nyílik tárlat.


Motoros találkozót szerveznek július 24-26-án


Július 24-26-án a Szatmárnémeti Aeroclub területén, a repülőtér szomszédságában tartják találkozójukat, ott, ahol az utolsó Szamfest Rock fesztiválokat is szervezték. A motorosok partnere a szervezésben a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: